Om du vill marknadsföra ditt företag med profilprodukter så är det viktigt att du väljer den typ av vara som du känner bäst representerar dig. Oavsett vad för slags firma du driver så ligger du alltid helt rätt i tiden genom att välja ekologiska produkter, och när det kommer till T-shirts finns det idag kvalitativa alternativ som inte bara är miljövänliga utan dessutom följer fairtrade principen. Slå ett slag för vår planet och uppmuntra dina klienter att göra detsamma genom att bära dina T-tröjor!

En T-tröja går igenom ett antal olika produktionsfaser, till exempel plantage, vattnande, fabriksframställning och färgning som alla kan utgöra potentiella risker för miljön. De T-shirts du kan välja bland hos oss är ekologiska på alla plan och vi ser till att arbeta med certifierade märken som till exempel Cottover, där man stöder miljövänliga produktionslinjer, följer fairtrade avtal och stöder mänskliga rättigheter. Vi är alla invånare på samma planet och det är viktigt att vi samarbetar för en ljus framtid!

Förr i tiden var ekologiska val ganska ovanliga och det påverkade priserna negativt för konsumenterna. Idag har

ekoval blivit mode och alltfler konsumenter dras mot miljövänliga alternativ, vilket i sin tur leder till att till och med de största modekedjorna har börjat haka på trenden.

Om du väljer att marknadsföra dig med våra ekovänliga T-shirts kommer du överraskas över både deras fina kvalitet och bra priser, och kunna se fram emot mottagarnas positiva reaktioner. Det är viktigt att visa att man bryr sig om sin omvärld och hur kan man bättre inspirera andra till det samma genom att utföra handlingar som rent fysiskt och praktisk statuerar goda exempel?

Välj bland olika modeller och färger i vår ekovänliga linje och få fram ditt budskap på det allra bästa sättet, och gläds åt hur det förs vidare med dina snygga T-tröjor!