Ingenting är så trist som saker som går sönder, och det gäller även klädesplagg. Bara för att man har gett bort en t-shirt med sin logga så betyder det inte automatiskt att den garanterat kommer att generera positiva reaktioner! Hur glad mottagaren än blir för att få en present så omvänds detta snabbt till irritation om den går sönder med en gång.

En T-shirt av god kvalitet skall vara tillverkad av ett bra naturmaterial som bomull, liksom vara snyggt sydd och slitstark. Kan man använda den om och om igen kommer den att hålla i många år, och med det har profilreklamen lyckats. Detta beror på flera anledningar:

  • Image. Genom att ge bort kvalitetsprodukter visar man omgivningen att man är generös och har ett gott omdöme, vilket reflekterar positivt på företagets egna tjänster och produkter.
  • Exponering. Om en T-shirt används länge är sannolikheten stor att den kommer att synas av fler individer.
  • Påminnelse. En ofta används T-shirt som har er logga tryckt på den, kanske också med en slogan eller kontaktinformation, fungerar som en påminnelse om att man existerar.
  • Frihet och eget val. Folk bombarderas hela tiden med reklam och det är inte ovanligt att man sätter upp “ingen reklam tack” på sina brevlådor. Många blir irriterade på de ständiga reklamen i media men när det kommer till profilprodukter väljer kunden själv att använda dem.

Genom att diskutera fram en T-shirt som ni tycker representerar företaget väl och kommer att bäras av mottagarna, kan vi få fram en produkt som kommer att uppskattas under lång tid framöver. Era kunder kommer att sprida ert varumärke under många år och bli inte förvånade om andra kommer att be om att få en också. Satsa på kvalitet och skörda framgångarna både nu och i framtiden, och gläd er över den tacksamhet som kunderna kommer att visa.