Som bekant är T-shirten ett av de populäraste klädesplaggen och det är inte för inte, ett mer praktiskt och bekvämt plagg får man leta efter och det finns en T-shirt i alla garderober. Om man funderar på att satsa på profilreklam är därför T-tröjan ett av de bästa alternativen, då det är en produkt som uppskattas och används av alla, och det är ju det man vill åstadkomma med sina reklamprodukter. Möjligheterna är oändliga!

Ett skönt vardagsplagg

En T-shirt är oftast tillverkad i ett skönt naturmaterial och det är just därför som många människor bär detta plagg på en daglig basis, antingen som den är eller under skjortan eller kavajen. Det är med andra ord ett plagg som passar både på jobbet och fritiden och det är också ett av de första plaggen som folk packar ner inför semestern.

När man vill vara fin

Förr i tiden ansågs T-shirten vara mer av ett träningsplagg eller något som bara ungdomar hade på sig, men det var länge sedan. Idag kan man till exempel dekorera en T-tröja med olika mönster, pärlor, strass, tryck, broderier, märken och regnbågens alla färger. En figursydd, svart T-shirt med Swarowski-kristaller är ett måste för alla modelejon och skall man gå på en tillställning där man vill vara fin men inte behöver bära slips eller smoking är detta ett perfekt plagg att ha under kavajen.

Nörd eller stencool?

T-shirten förenar alla olika människotyper och om man studerar folk omkring sig upptäcker man snabbt att det inte finns en viss sorts individ som bär plagget. En hårdrockare har gärna T-shirts med favoritbandens namn tryckta över bröstet och ryggen, medan datanörden föredrar enklare, enfärgade modeller – eventuellt med en kul slogan. På gymmet bärs den av precis alla och den är ofta ett basplagg bland serveringspersonalen på mässor, caféer och restauranger. Som profilreklam är T-shirten därför ett plagg som kan gå hur långt som helst!