T-shirten är ett av våra käraste plagg och i varje hushåll finns det ofta flera stycken för vitt skilda ändamål. Man kan ha dem hemma och på jobbet, till vardags och till fest, för att inte glömma semestern och gymmet och man ser lika ofta barn som vuxna ha dem på sig. T-tröjan är enkel att tvätta, kul att kombinera med accessoarer och andra plagg och kommer i massor av olika snitt, mönster och färger.

Som företag är det viktigt att alltid visa framfötterna på marknaden och ett av de effektivaste sätten är genom profilreklam, där det är kunden snarare än du som för ditt namn vidare. Vad kan vara mer passande än en T-shirt? Genom att sätta din logga, din kontaktinformation, en slogan eller en kul bild kan du special designa din alldeles egna modell som du sedan kan dela ut till anställda, medarbetare, kunder och potentiella klienter. Detta gör denna typ av produkt eftertraktad av alla, och bli inte förvånad om någon till och med ber om att få ett exemplar. Ju fler som har på sig plagget desto mer exponering får du och det kan röra sig om allt från löparspåret till mässan eller på stranden i Nice.

På den här siten kan du läsa allt du behöver veta om profilreklam och varför en T-shirt kan vara det bästa alternativet för dig. Vi berättar om modeller och användningsmodeller, om hur man kan välja ekomaterial och vad själva filosofin bakom den här typen av marknadsföring är. Med några enkla klick kan du välja precis den produkt du vill ha framför skärmen, vilket sparar massor av värdefull tid i din annars så upptagna dag. Och allt detta till marknadens mest konkurrenskraftiga priser och högsta kvalitet. Efter år av erfarenhet och nöjda kunder kan tsreklam.se ge dig de bästa möjligheterna till en effektiv reklam som alla kommer att vilja ha!